ODAMIZ


 

     Türkiye Elektrik-Elektronik ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkârları Federasyon’una bağlı olan odamız, 10.06.1965 yılında kurulmuştur.

 

          Değerli esnaflarımız, Ziya Kabaca, Sabahattin Tufan, Abdurrahim Demirezer, Mehmet Çağan, Nazım Kumru, Arif Sarı, Hasan Edepali, Mahir Aysen, Cevat Aydan, Fahrettin Avağ, Embiya Kır, Nazif Kuşçu, Fehmi Boynak, Ahmet Gülşen, Fevzi Erses ve Hamit Salman odamız kurucularındandır ve 1957 yılında dernek kurmak için çalışmaları başlatmışlardır. 
           Kurucular Elektrikçilik ve radyo tamiri mesleğini icra ettiklerinden dolayı odamıza Elektrikçiler ve Radyocular Odası unvanı verilmiştir.
           Odamıza, Yusuf Külah, Mehmet Esen ve Ali Kaya gibi saygın kişiler başkanlık yapmıştır. Odamız yönetim ve denetim kurulunda yer alan sayısız esnaflarımızı saygıyla anar; teşekkürü bir borç biliriz.
           2010 yılında yapılan Genel Kurulumuzda başkanlığa seçilen İbrahim Artikar oda başkanlığını yürütmektedir.
           Kurulduğu tarihten bu yana; elektrikçilik, elektrik tesisatı, radyo ve tv tamiri, elektronik, beyaz eşya alım satımı, cd ve kaset satışı, bilgisayar alım satımı, medikal, kuyumculuk gibi çeşitli meslek gruplarından üyelerimiz bulunmaktadır.
            46 yıldır üyelerine hizmet vermeye çalışan odamız; ‘daha fazla nasıl hizmet verebilirim’ anlayışıyla çalışmalarına devam edecektir. Saygılarımızla.

 

 

                                                                                                   Zonguldak Elektrikçiler ve Radyocular Odası Yönetim Kurulu

Sayfa Eklenme Tarihi : 18.03.2011

Web Sitemiz 227428 kere ziyaret edildi.

Web sitemiz en iyi 1280x1024 çözünürlükte izlenebilir.


Web sitemizde yayınlanan tüm içerik ve materyaller (yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim, ses, işaret veya sair fikir ürünleri) 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca korunmakta olup, hakları Zonguldak Elektrikçive Radyocular Odasına aittir. Web sitemizde yayınlanan tüm içerik ve materyaller Zonelko'nun yazılı izni olmadıkça kullanılamaz.

Designed And Coded By Gafur DANIŞ
©2011