Sokağa çıkma yasağı
Zonguldak Elektrikçiler Odasından Kamuoyuna duyurulur.

 Zonguldak Elektrikçiler Odasından Kamuoyuna duyurulur.

01/12/ 2020 Tarihinde İlimizde uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı sırasında çalışmak zorunda olan İşyerleri ya da Meskenlerimizin iç tesisatlarında meydana gelecek olan önemli Elektrik arızaları durumunda, uygulamamız İstisna kapsamında olanlar listesi, Elektrik arızalarının giderilmesinde görevli olanlar, maddesine istinaden şu şekilde uygulanacaktır.
           Elektrik arızası ile karşılaşan kişi ya da kurumlar Yetkili Elektrikçilerini arayarak arıza bildiriminde bulunacak. Arıza bildirimini alan Yetkili Elektrik Tesisatçısı Çağrıda bulunan müşterisinin bilgilerinin yazılı olduğu servis talep formunu ayrıca, nüfus cüzdanını ve Meslek Odasından 2020 yılı için yetkili Elektrik Tesisatçısı olduğunu gösteren STB (Serbest Tesisatçı Belgesini) yanında bulunduracaktır.
           Ayrıca Elektrikli ev aletleri servis hizmeti veren üyelerimiz de görevde olduklarını belgelemek
şartı ile teknik servis hizmetlerini vermeye devam edeceklerdir.
Zonguldak İlimiz ve ilçelerimizde Yetkili Elektrikçi Listesine www.zonelko.org adresimizden ulaşabilirsiniz.
Herkes gibi bizler de bu zorlu süreçte tüm tedbirlerimizi alarak siz Zonguldak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Saygılarımla.
 
İlgili Madde
Kısıtlamadan muaf tutulacak kişiler
21.Madde - Elektrik, su, doğal gaz, telekomünikasyon vb. kesintiye uğramaması gereken iletim ve altyapı sistemlerinin sürdürülmesi ve arızalarının giderilmesinde görevli olanlar ile servis hizmeti vermek üzere görevde olduklarını belgelemek şartı ile teknik servis çalışanları

 

Haber Eklenme Tarihi : 21.04.2020